Koiduhirmu sisse panen enda kuu

Saabusin just Mari juurde. Tulime kahekesi lonkival sammul koolist.
Ade ja Krissu tegid meile kontserti. Ma ei liialda, kui ütlen, et see on parim kontserdielamus minu elus. Iga lauluga andsid minu silmad üha rohkem alla. Viripill, nagu ma olen, hakkasin ma "Koiduhirmu" ajal südamest lahistama. Õnneks maas asunud küünlad minu pisaraid ei reetnud.
Jõudsin taaskord selgusele kui siiras inimene on Ade ja kui hea on olla kontserdil, kus tegijad teevad asja südamest. Krissut tunnen ma kahjuks veel vähem kui Adet. Hämmastavad inimesed tunduvad mõlemad. Nad mõlemad kinkisid mulle minutit, mil ma sain ennast vabaks nutta ning kindlal sammul edasi liikuda teadmisega, et kuskil on inimesi, kes oskavad ennast oluliseks teha.
Ma südamest tänan neid selle kogemuse eest, mille ma sain.
Sellised üritused panevad mind alati elu üle järele mõtlema. Kõige selle hea üle, mis minu päevades on. Viimasel ajal olen kippunud taolistest asjadest tihti lobisema, kuid kui teile ei meeldi, siis ärge lugege. Minul on igatahes vaja ennast kuskil vabaks rääkida.
Tänu Adele ja Krissule sain pisut aega väljaspool rutiini ning mõned ilusad mõtted lisaks. Oli sõnu, mis kõditasid mu südant ning helisid, mis paitasid kõrva.
Sorri, Krissu, et ma Sinust nii vähe räägin, aga ma tõesti ei tea Sind kohe üldse. Ade, aga tea, et Sa oled võitnud koha minu parimate inimeste nimekirjas, kui selline asi olemas on. Ja tea, et sinna pole väga kerge pääseda ning veel raskem on sealt lahkuda. Veel tänan ma Sind saalis veedetud hetkede eest. Eriti nende, mil Sa mulle otsa vaatasid ning naeratasid. Naeratus tähendab mulle väga palju. Tänu Sinule olin tuttav ka enamiku repertuaariga ning kunagi ma teen Sulle siira kallistuse.

Ma ei väsi kordamast, ma armastan ilusaid inimesi ja mul on tunne, et ma olen just äsja mõne juurde leidnud.

<3
xoxo. Sus.

Kommentaarid

  1. issver, mul tulid külmavärinad selle jutu peale ju. nii armas. näh, nüüd hakkasin mina ka pillima :) aga need on rõõmupisarad :) Aitäh Sulle!! Ja jään oma kallistust ootama ;)

    VastaKustuta
  2. Ma arvan, et ma värisesin Sind kuulates märksa rohkem. Ausalt ka. Pillisin ka korralikult. ^^
    Mina ka kurba nuttu ei nutnud.

    Jään meeleldi ootama, et ma selle kallistuse Sulle anda saaksin. =^.^=

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.