always look on the bright side of life.

Eilne hommik algas õe vägivaldse äratusega. Esimesed hommikutunnid istusin netis ja nolifisin as usually. Millalgi kella kolme paiku panime õe, venna ja isaga Steni Saabile hääled sisse ja sõitsime Vikingite külla väiksele einele. Sellise raha eest enam sellist kohta vabatahtlikult ei külastaks. Ei jätnud mingit väga erilist muljet. Aga vähemalt oli lõbus.
Peale söömingut sõitsime koju tagasi, kus ootas mind peagi ees Gossip Girl. (: Nautisin terve tunni S. ja B.-d ning seejärel helistasin Agele nagu lubatud. Leppisime kokku, et lähme välja ja õgime kõike head ja paremat, mis poes leidub. Vahepeal pakkus Erki välja idee, et läheks teema juurde ning nõnda me siis tegimegi. Ostsime poest pääris mitu asja ka kaasa. Ploomimahlast kuni pelmeenideni ja kõik, mis sinna vahele võiks jääda. Päris pikka aega külmetasime me Agega Kose vahel ja siis vahepeal käisime poes soojas ja ostsime mulle seepi. Niiii mõnus. ^^
Kell 20:38 istusime bussi peale ja sõitsime Jotti. Erki juures me veinitasime, piibutasime, rääkisime ja kohe kindlasti ei naernud. Me lihtsalt ei naera. Age eriti, mina ikka muigan ja Erki kergitab naermise asemel kulme. Need on need üleväsimuse jutud. Nalja kui palju. Ma arvan, et ma tegin terve kuu jagu kõhulihaseid ette ära. Vahepeal me veel sõime pelmeene, mina sõin šokolaadi, siis me sõime Pringelseid ja jõime ploomimahla ning rüüpasime valget veini. Me pidime tegelikult viimase bussiga koju tulema, aga me vaatasime kella mingi 10min liiga hilja. Seega istusime rahulikult edasi. Kuskil kella kahe ajal tulid mu õde ja vend meile järgi ja nõnda me koju saimegi. Ivar ja Erki vanemad jõudsid ka juba vahepeal koju ja siis me jätsimegi nad kõik rahule.
Nii naljakas oli. xd Varsti me hakkame pannkooke sööma kuskil. ;)

Homme pean ma mingi kella viie ajal ärkama. (: Nii tore. Siis ma lähen Soome enda raha kulutama. Teisipäeva ma eriti ei oota. Ma ikka veel ei viitsi koolis käia. Aga ega ma käimata ei jäta. Te veel näete mind.

Rõõmsat nädalavahetusepühade lõppu soovides,
Sus. ^^

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.

2020: The year of Jumanji