Have a nice day.

Tere, mu lemmikud. =^.^=

Tänane hommik algas vägivaldse äratuse ja veel vägivaldsema ajaloo õppimisega. Kui kell piisavalt sai panin riidesse, sõin ja läksin kooli teadmisega, et ega ma seal kaua ei ole. Arvasin, et tulen peale saksa keeli koju geo uurimistööd tegema, aga välja kukkus hoopis nii, et kohe peale ajaloo tööd sammusin kergel sammul oma suure betoonmaja poole.
Ajaloo tööst veel nii palju, et ma ju tegelikult õppisin natuke küll, aga paberile ei saanud ühtegi sõna kirja. Lähen proovin järgmine nädal jälle.
Igatahes, kodus lülitasin ma arvuti sisse, otsisin geo asjad välja ja sättisin ennast suurde tuppa sisse. Sutskasin oma mpka, mille ma täna Erkilt sain, arvutisse ja hakkasin tööle. Töö sujus kaunis kenasti, kuid aeg liikus halastamatult edasi. Vahepeal tõin endale kruusi piima ja piparkooke ja nõnda ma siis istusin seal. Olin vaimustuses sellest ekstramõnusast olemisemuusikast, kergest maiusest ja pisukesest tööst. Mul oli ausalt ka hea olla, mis sest, et ma õppima pidin. Ma arvan, et selles heas oli süüdi nõnda varajane kellaaeg.
Nüüd kolisin oma tuppa tagasi, muusikat kuulan ikka, tööd teen ka ikka, aga plaan on varsti väike lõunauinak teha. Mul on tunne, et ma tõesti saan homseks oma asjad valmis.
Ma ju räägin, et lõpuks saan ma kõik tehtud. (:

Ootan reedet ja sõpru ja Maid eriti ja seltskonda ja toredat olemist ja puhkust ja homset õhtut ja naudin seda head tuju. ^^


When I sit alone come get a little known
But I need more than myself this time

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.

2020: The year of Jumanji