po-po-po-poker face

Ma üldse ei viitsi teile rääkida, mida ma teinud olen. Ilgelt tahaks, aga ma üldse ei viitsi. Ma olen käinud paar korda Erki juures ja Agega käisime Kairele kollast tervist viimas ja siis Kaire pajatas meile kuidas maailm värvilisem oleks.
Sõbrapäev oli seeeest minu 16 eluaasta parim. Hommikul kõmpisin võikud kelgus ja kakaotass käes Mammu maja juurde, kust me Triinu, Nonna, Kerli ja Mammuga alustasime teed Kirikumäe poole. Seal lasime kõik ühe esimese hirmsa liu ja mina otse metsa poole. Varsti tulid Kertu ja Mari ka ja siis me läksime Aasuka poolele üle. Ma feilisin edasi ja siis me tegime väikse fotoshooti ja tegime hääästi mitu liugu. Mari pani pea et rohkem võssa kui mina. Jess.
Tundsime nagu me oleksime hästi väiksed ja nautisime neid liuge nii väga. Vahepeal käis üks onu meid filmimas ja enne lahkumist mainis, et me oleme loomulik kaos. Kui armas temast. Aga me tõesti võisime jätta ühe kaose mulje. See oli selline hea kaos. Peale väsitavat kelgutamist võtsime oma teed-kakaod ja võikud ja nautisime seltskonda.
Peale seda tulime mõnedega minu juurde ja ma jagasin kingid laiali ja lobisesime veel niisama.

Mmm... jahtunud kakao ja võikud ja üks suur Suusi väikses kelgus.

Mammu oma parimas kelgukostüümis. ^^

Me semutsesime mmaryga. :)

.

Vahepeal tahtsin niisama turja peal passida.

Mariga eputasime.

FAIL.


Sõbrapäeva õhtu veetsin koos Erki, Age ja Kertuga. Olime Erki juures ja nagu selgus on Erki kodu minu jaoks üsna rahustav. Kertu ja Age teavad võrrelda. Tegime süüa ja sõime ja jõime fantat ja passisime. Mõnus rahulik õhtu. Pühapäeval passisin üksi oma kodus ja siis käisin Kaire külas nagu ma juba enne rääkisin ja siis läksin ühte maailma toredasse tantsuproovi. Maido oli ka seal. Issand, ma olen fänn. :D Ta on nii mõnus folkpsühho, aga tantsida ma temaga ei julgeks. Kõik lendasid nagu kaltsunukud kui ta mõnda kepsatust jälle demonstreeris.

Tänane hommik oli masendav. Mu natuke jonnituju jätkus ka täna. Tähele ei pane ma niikuinii midagi. Kõike ignon ise aru saamatagi. Tekitasin endale täna jonnimise ja muretsemisega südamevalu. ai. Isegi mu lemmikharilik paistis täna nukker olevat.
Mis ma täna veel tegin?
Joonistasin enda päeviku Puhhid ja Tiigrid mulli sisse, et neil hea olla oleks.
Peale päevapikkust südamevalutamist ja mõnusat söömaaega istusin mata koridoris, kuulasin "Lover I Don't Have To Love", jonnisin ja saatsin sõnumeid. Peale ühte feilkulminatsiooni haarasin Kertu iPodi ja tümmisin tuttavate võõraste lugude järgi ja tuju läks isegi paremaks. Millalgi veel joinis Erki minuga ja siis ma lasin mussi vastavalt tema maitsele. xd NOT.

Koju jõudes ootas mind ees üks tore lilla ümbrik. See oli ju Katrin Helenalt. Totu.
Ta kirjutas mulle toredaima sõbrapäevakaardi, mille ma kunagi saanud olen. Selle peal oli üks pilt, mis oli lihtsalt nii Katrin Helena kui vähegi olla saab. Kui ma seda pilti vaatan, siis ma kuulen kõrvades tema naeru kajamas. See on täitsa hea tunne. Kaart ise oli kind of klišee, kuid ma tegelikult tean, et ta mõtles seda kõike päriselt ka.

"Kallis Susanna!

Sõber kuuleb Su südame laulu ja kui Sa peaks selle unustama, siis laulab ta Sulle seda ise.

Ma poleks uskunud, et leian kunagi tõelise mõttekaaslase ja hingesugulase, aga ma leidsin! Sinu südame laulu laulaksin ma igal sekundil ning tunnil kuni igavikuni!

Imeliusat sõbrapäeva Sulle!

Sinu Kati."


:')
Mulle meeldib see tüdruk. (:
Aitäh Sulle ja siis need asjad, mis ma Sulle juba sõnumis ütlesin. Pai.

Seejärel oli kossumäng 7 vs meie, kus ma natunatukene mängisin ja igatahes pähe saime ka selle nagu oodatud. Mul oli igatahes jälle huvitav mängida, nii et..
Koju jõudes käisin ühes mõnusas pesus ja hakkasin õppima. Ma isegi õppisin. o:
Homme ma elan kooli üle küll kui ma tahan. Kuigi Mmary pisifeilidest tunnen puudust küll, aga kui ma ta pihta häid mõtteid mõtlen, siis ta on varsti back on track. ^^

Väsinud olen. Ma nüüd tuubin veel natuke vene sõnu ja poen oma pehmeima teki alla unne.

Tsau.
-Sus.

Kommentaarid

  1. Kõige ägedamad lillad kindad (:

    VastaKustuta
  2. aitääh . (:
    Mu vanaema kudus need mulle kunagi. ^^ Mul on sellised sall ja müts ka. :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.

2020: The year of Jumanji