ain't no mountain high

Tervist.

On möödunud üks järjekordne kordaminekutest tulvil päev.

Hommik algas magusa ärkamise ning mõnus-üksildase hommikuga. Seejärel sättisin endale mugavkaunid riided selga ja läksin keemiasse. Sai mõned küsimused küsitud, mõned ülesanded lahendatud ning mõned blondid hetked mööda saadetud. Kui tundsin, et mulle aitab, läksin esimesele korrusele, kus kohtasin Murakat, kellega me jalutasime tillukeses vihmakillukeses minu koju.

Järgmist saab vist kõige paremini kirjeldada nelja sõnaga: lebo-söök-lebo-lebo. Ja nõnda kuni kella poole kuueni, mil ma tolle suurepärase neitsiku bussile saatsin.
Kodu poole kõndides helistasin Muztikale (issand, mul on toredad marjanimelised sõbrad. (: ), kes tahtis minu koju mingid kooli jaoks vajalikku DVDd tulla vaatama. Loomulikult olin nõus. Jalutasin tema maja ette, kus veetsin meeldiva-naeratava mõtlikku veerandtunni ning seejärel kõndisime koos minu residentsi. Sai naerdud ja õpitud. Kõik laabus kuidagi kenasti.

Peagi oli kell päris mitu ning me seadsime Kaire ja Agega sammud pastoraadi poole, kus toimus Maheda Muusika Õhtute teine kontsert. Esinejaks oli Jazzynelly. Viiest tüdrukust koosnev vokaalansambel. Pean tunnistama, et minu jaoks oli esimene kord laivis taolist kollektiivi kuulata, kuid halbu sõnu ei lausu ma ühtegi. Nende pehmed ja madalad hääled ning niii ilusilus välimus ja vaba ning sõbralik olek võlusid mind täielikult. Mu meelishobiks sellel kontserdil oli nende juhendaja jälgimine. Nii kohutavalt hea oli jälgida inimest, kes tõeliselt naudib seda mida ta teeb ja inimesi kellega koos ta seda teeb. Tollel andekal daamil oli tihti naeratus suul ning südikas säde silmis. I-love-it. I-love-it. I-love-it. Sai naerdud ja nutetud. Nagu mul kombeks on kui ma üliemotsionaalseks tahan muutuda.
Nüüd ma juba ootan järgmist reedet ja järgmist kontserti. Hea tuttavaid nägusid laval vaadata ju.
Hetkel olen kodus ja mõtlen mis ja kuidas homme toimuma hakkab. Tilluke eksam ning suuremat sorti Nofi sünnipäev. Homse päeva ja homse hea tuju pühendangi vist Nofkale. Oleks ju ilus.

Issssver, nii tore. Mul on täna terve päev nõndanõnda kaunisilushea tuju olnud. Ja, jah, mulle meeldivad monstrumsõnad. (:
Täna on olnud üsna koplimendirohke päev. Küll on kiidetud minu vihmavarju, minu veiderarmast kostüümi ja mind ennastki. On ootused ja lootused ja muidu hea. :)

Trennipäevik:
Tänasega on keerulised lood. On olnud muud vajalikumat-paremat teha. Homme ma ka ilmselt trenni teha ei jõua, kuid see-eest võin ennast väga usinalt pühapäeval kokku võtta. (:
Ehk enne magamaminekut teen mõned istesetõusud või midagi, aga ärge minust palju lootma jääge. :D


Homme kella kümnest üheni põrun kooli võimlas. Keemia eksam ja siis saab minu suvi täie hoo sisse. Nii mitu asja, mida tahaks teha, mida kooli ajal ei jõua. Kõik need lugemist vajavad raamatud, nägemist vajavad sõbrad, naermist vajavad naljad ning kudumist vajavad asjad.


Nüüd ma lähen sätin kaks-kolm asja kuskil paremaks ning poen põhku.
tsauu. ^^'


ja kui te veel ei teadnud, siis Mürka on nii tubli. (:




ja kui Sa veel ei teadnud, siis Kati ma olen Sulle selle sõnumi üle endalegi üllatavalt ülitänulik. ^^

Kommentaarid

  1. Tere! Mul on hea meel, et sul kõik nagu lepase reega ikka liigub ja parem pole sind seganud need viimased eksamieelsed päevad. No, et sul oleks ruumi ja õhku end kokku võtta ja see ära teha. Ma parem ei ütle, mitu korda ma peaaegu su numbrit olen valinud. Olgu, üks kord ebaõnnestus ka, helistasin. Loen nüüd, et sul on juba mitmeid teisigi ümberringi.
    Eksamiks hoian pöialt! ja salaja olen Mürkale ka "kaasa elanud" ning head soovinud. Ta ei peagi teadma.

    nighty night~

    VastaKustuta
  2. MA UNUSTASIN HEEGELDAMISASJAD KOJU! )':

    VastaKustuta
  3. * Ära unusta lillasi nahkpükse o_-

    VastaKustuta
  4. Hei, Mary.
    Praegu tuletasid mulle meelde, et mul on üks vajalik blogipostitus tegemata jäänud. See viga saab kohe parandatud.
    Neid ebaõnnestumisi oleks võinud rohkemgi olla. Mul võib ju mitmeid teisi ümberringi olla, aga see ei tähenda, et ma tahaksin, et Sina kuhugi kaod. :)
    Ja Sa tead mind küll, ma ei tee vahet eksamieelsetel ja muudel päevadel. Kõik mööduvad ühe jutiga ilma õppimata. Tead küll, et ma olen laiskur ju.

    Aitäh Sulle.

    Aga ma usun, et Su salajased kaasaelamised on vilja kandnud. (:

    Loodan, et Sul oli samuti hea uni. ^^

    Kate.
    Kuidas Sa said? :(

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.

2020: The year of Jumanji