Teadaanne!

Sooviksin teha teadaande enda perekonnale ja sõpradele, kes on piisavalt toredad, et teevad mulle mõnikord aastas mingite sündmuste puhul kingitusi. Edaspidi on lood sellised, et ärge murdke enda pead, mida mulle kinkida. Kõige paremad kingitused on alati raamatud või teatripiletid (võin teile nimekirja etendustest, mida ma näinud olen ka teha, et te mind 12x samale etendusele ei saadaks, kuigi mul poleks selle vastu ka midagi). Ja kui te raamatuid osta ei oska, siis kinkige mingi saja peale üks Rahva Raamatu kinkekaart. Minul läheb selle valimisega kiiresti. (Kuigi Mammu, Mehis ja Kertu valisid mulle üheks sünnipäevaks minu aegade lemmik raamatu, mida ma enne seda sünnipäeva ei teadnudki. Aga noh.. olgem ausad, nad tunnevad mind ka päris hästi.)
Et siis, olge nii kenad. Mul tuleb varsti sünnipäev. (:

Kommentaarid

  1. ja mina tahan uut telefoni kallid sõbrad, kes te Susanna blogi loete!!!!:) jaaa siis seda, et mu õed mulle külla tuleks juba ükskord:(

    VastaKustuta
  2. hahahahah. you sick bastard. :D minu emotsioonidest tulvil kingituseanumise postituse kommentaariumisse tuled siin omale telefoni lunima. sa oled oma inimlikkuse täielikult minetanud!

    äkki kunagi juhtub, et nad tulevadki. ära kutsu endale kurja kallale. :D

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.