sõbrad ennekõike

Tänane päev on olnud kullavääriline. (': Hommik algas küll imeveidra kooliga, kuid kolmanda tunni ajal lahkusin sest asutusest ning seadsin Mary ja papsiga rattad linna poole. Esimese asjana kolisime Anniga Solarise Hessi. Juustueine ja magus jutt. Siis Mary ütles, et "Sõbrad ennekõike" ja see läks mulle südame sisse ja ma olin selle lause üle nii õnnelik ja otsustasin ka selle järgi tammuda. Peale Hessi ostsime üle poole kilo kommi ja läksime kinno "Psühhiaatrit" vaatama. Enne seda naersin saalis kõige ja mitte millegi üle ja leidsin, et kõik on lõpmata ägä. Film oli mõnus. Mitte midagi lõputult erilist, kuid selline hea ajaviide. Peale kino kohtusime Mammuga ja hetkeks ka Triinuga. Sõpru on alati hea näha. : )
Peale seda lahkusin kõigi meeldivast seltskonnast ja naasesin Solarisse. Läksin seda inimkehade näitust vaatama. Reklaam on minu meelest ilmselgelt ülepaisutatud. Oli küll hariv ja kõike, kuid siiski oli mu huvitavaim hetk logiraamatut lugeda. Inimesed on ikka nii naljakad :D.
Peale näitust suundusin kokku lepitud kohtumisele Agega. Külastasin ta mõnus-kompaktset kodu, naersime koos, mitte üksteise üle ning jõime teed ja lobisesime. Ning kuna mul oli täna erakordne võimalus Age aeg olla, siis ma ajasin ta kodust välja ja tegin talle ekskursiooni Solarises. Lõpetasime neljanda korruse kohvikus ja siis ma sain jälle veidi lolliks minna. Nii ilus vaade on <3. Nägime aknast ühte paparazzot ka, kes meist hullumeelselt pilte klõpsis. :d Sinna tahan kellegagi tagasi minna. People watchida ja midagi rüübata. Mahla või kakaod või mida iganes, sest kook mulle väga muljet ei avaldanud. Ma tahan enda "loneri" aega ühte inimest. Alati on keegi olnud. Nüüd tahaks ka. Värsket verd.

Täna oli kuldaväärt päev! <3


PS! Kuulake Death Cab'i!

Kommentaarid

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.

2020: The year of Jumanji