Parimad sõbrad on ülehinnatud.

Kommentaarid

  1. Hindasin üle jah, aga see on minu jaoks hea otsus. Ma arvan, et nii on lihtsam ja mugavam. Minu egoistliku vaatepunkti arvamus.

    Aga arvad Sa, et Sa said aru, mis sõna see oli?

    VastaKustuta
  2. "Parimad sõbrad on ülehinnatud."

    Ma leian, et selline lause kehtib ainult inimeste puhul, kellel ei ole parimat sõpra olnud... Ülehinnatud ei saa olla inimene, kes mõistab sind täielikult, armastab jäägitult ja on ennastohverdav kogu teie suhte jooksul. Maailma kõige kallim inimene ei saa olla ülehinnatud, sest ta on hindamise skaalast väljaspool, hindamatult väärtuslik.
    Minu arvamus... Aga ma ootan Su vastust, arvamust ja minu argumendi ümberlükkamist Sinu seisukoha järgi.

    Toredat sulalume õhtut. (;

    VastaKustuta
  3. Haa, äkki ma panin mööda selle sõnaga. See oleks naljakas.

    VastaKustuta
  4. Ei, tegelikult Sa panid täppi. Aga minu arust on lihtsam kui on ainult sõbrad, mitte parimad sõbrad. Selline väide ei tohiks muuta minu suhteid kellegagi, sest pmst on see ainult sõnade mäng, aga siiski.
    On ka neid kellega rohkem aega veedad ja keda rohkem armastad ja kõike muud, aga kui nad on lihtsalt sõbrad, siis ei ole kohustusi. Siis on mul, kui egoistlikul inimesel, parem. Mult ei oodata midagi suurt vaid oodatakse lihtsalt olemasolu ja toetust. Mind ei süüdistata. Jah, see vist ongi kõige olulisem. Kellelgi pole siis mind õigust süüdistada.
    Ja usu mind, ma tean suurepäraselt, mis tunne on omada parimat sõpra.
    Ma usun, et Sa ilmselt ei mõista praegu mu juttu. Ma olen üsna kindel, et ma olen ainuke, kes seda jäägitult mõistab, aga see on minu jaoks oluline. Ma vajan hädasti sõpru, aga ma tahan lahutada liite parim. See ei sobi. See on kuri liide.

    VastaKustuta
  5. Ja sul on õigus.
    Sul on suuresti õigus.

    VastaKustuta
  6. sa hirmutad mind. ma mõistan sind küll, enda arvates üsna hästi mõistan, kui arvestada mu enda olukorda. sellegipoolest sa hirmutad mind.

    VastaKustuta
  7. Sümmeetria: Ma millegi pärast arvasin, et Sa saad aru.

    Mai: Sa olid üks inimestest, kelle pärast ma alguses seda sõna "sõbrad" välja ei kirjutanud, sest ma aimasin, et sa ei saa päris hästi aru, mida ma mõtlen. Aga siiski on see lause mõeldud nii, et minu suhted ei tohiks kellegagi sellepärast muutuda. Need on minu sõnad, aga need ei muuda minu tundeid. Kõik ei peagi aru saama sellest. Hea kui keegigi saab, kui ma iségi saan.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.