and I'm dreaming in your living room.

Tänasest algas jälle hooaeg, mil päike mind armastab - mu tedretähnid ilmusid välja. Ja mul on millegi pärast tunne, et neid on rohkem kui varem. *-)
Aga igatahes.. mulle on alati meeldinud, kui tedretähni-inimeste kohta öeldakse, et päike armastab neid. Minu meelest on see nii meeldiv väljend. (':

(ja ofc meenuvad mulle kõik sõnad enne norra ja siis alles eesti keeles. hyggelig ja uttrykk jms)


ja issssand, nüüd kui ma selle pealkirja ka ära kirjutasin, siis ma taipasin, et ma olengi su elutoas unistanud ju. hah! :'D

Kommentaarid

  1. Mind armastab ka päike sel aastal palju rohkem kui varasematel:) Lovely, lovely, lovely. Tegelt mul oli sellega seoses ks kartus ka seoses mu punaste juustega. Äkki mu keha hakkaski arvama, et ma olen natural redhead ja hakkas mind gingeristuma. Seega peaksin kiiremas korras siiski juuksed muud värvi värvima.

    VastaKustuta
  2. Mind armastab ka päike sel aastal palju rohkem kui varasematel:) Lovely, lovely, lovely. Tegelt mul oli sellega seoses ks kartus ka seoses mu punaste juustega. Äkki mu keha hakkaski arvama, et ma olen natural redhead ja hakkas mind gingeristuma. Seega peaksin kiiremas korras siiski juuksed muud värvi värvima.

    VastaKustuta
  3. whoopsie, 2x tuli:)

    VastaKustuta
  4. tahan ka natural redhead olla :O pfft, ei värvi! :'D
    aga on ju lovely, onju? (:
    nii tore kui inimestele meeldib see päikese armastusavaldus. :')

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.

2020: The year of Jumanji