expelliarmus!

Laura siin muudkui mainib mulle, et ma blogi kirjutaksin, sest temal olevat igav. Ma ju võin vanal aastal ennast veel viimast korda kätte võtta.
Lugu on nii et.. see aasta on jube imelik olnud. Kõik sai alguse suvest, mis oli täiesssti erinev ühestki teisest. Kõik oli hea ja veel paremgi. Uued tutvused ja hilisöised jutuajamised. Taevalik. Ja no olgem ausad, ega sellist sügistki pole enne nähtud. Ülikool on ikka gümnaasiumiga võrreldes vähe teine tera. Talv on olnud suht kool ja kodu ja viietoaline korter. Jeg liker det!
Merilin ütles mulle ühel päeval, et ma enda uusaastalubadused kirja paneks. See võttis mind küllaltki sõnatuks. Mida mul ikka endale lubada on?! Eks ikka jätkuvat tugevust, õnne ja tervist, aight? no saab tehtud! Ja no ühe asja osas võiks ennast siiski käsile võtta. Ma tahaks nii väga paberkandjal päevikut pidada. Lihtsalt sellist hästi lambikalt triviaalset, kuid samas mõtteküllast.

Homme on aastavahetus, mille ma küllaltki suure tõenäosusega oma kodus veedan. Geekin Tujurikkujat ja ootan, et preili Lilleväli mind jelly beans'dega kostitaks! :') Tore tütarlaps too Lilleväli.
Hommikul aga käin pealinnast läbi. Loodan endale uue telefoni muretseda ja veidi muud ilusat ka Kaubamajast, kui õnneks läheb. Või siis Rahva Raamatust. we'll see.


Igatahes: har det bra!

ahjaa.. ja Rootsi reis oli kihvt ja Offe oli sick ja Aluminiumis sai üle ootuste palju tantsitud ja noorus on hukas! yesyes.
side lõpp!
~

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.

2020: The year of Jumanji