with or without you

Käisin täna mmaryga Kuldliigal. Üritusest endast ei oska ma midagi eriti rääkida, sest ma pole eriti spordiga kursis ega oska kommenteerida, aga ma tahaksin rääkida vihmast. Ma nägin täna Kuldliiga ajal maailma kõige ilusamat vihma. (: Ma luban teil arvata küll, et ma olen imelik.
Aga see vihm.. see oli selline nagu oleks päikesekiiri taevast alla sadanud. Pilvede sees oli auk kust päike välja piilus ja siis see tegi vihmapisarad kuldkollaseks. Ja ma ei ole mitte kunagi näinud nii suuri vihmapiisku nagu need olid täna. Maapinda puudutades pritsis väiksemaid veepisaraid igasse suunda. See vihm tegi muru rohelisemaks ja jooksuraja punasemaks. See kõik oli nii ilus ja mul oli nii mu oma hetk. Isssand, mulle meeldib vihm. :')
Kodus ei teinud ma täna midagi tarka. Ainult ühe ägeda asjaga sain hakkama. Ma tegin endale sõbrapäeviku. Sellise nagu kunagi kõikidel algklassides oli. ^^ Niilaheniilaheniilahe. Ma juba väga tahan seda kõikidele anda. Ise täitsin ka ära, sest siis ei saa keegi nuriseda, et mina ei ole neile veidratele küsimustele vastanud. (: Olge hoiatatud! ^^

Teate, ma olen nii õnnelik! :')

Kommentaarid

  1. Miks selline pealkiri?
    See vihm on muidugi unustamatu!

    VastaKustuta
  2. Selline pealkiri, sest üks inimene näitas mulle ühel päeval maailma kõige ilusamat videot.

    VastaKustuta
  3. nii äge, tahaks kaa täita :D
    Sõbrapäevikud on mu lemmikud!!!

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.

2020: The year of Jumanji