#eyelovelondon

Kuigi üksinda aja veetmine Londonis on üsna sarnane omaette ajaveetmisele Tallinnas, olen ma siiski juba täheldanud teatud tegevusi, mida ma Tallinnas endale omistada ei saaks:


  • Hoolimata oma pelgusest teatud kõrguste osas, sundisin ma ennast London Eye'ga tiiru tegema.

    Pabistamist oli kindlasti tunduvalt rohkem kui vaja oli. Olin veendunud, et kui ma sealt pod'ist pärast välja ronin, valdab mind samasugune tunne nagu pärast Kaarsilla kaare peal kõndimist - et ma olen võimeline kõiki maailma asju tegema - aga tegelikult oli tunne täpselt sama kui pod'i sisenedes. Kui jätta kõrvale, et olin ühe imelise vaate võrra rikkam.
    Ma ei oskagi nüüd seisukohta võtta, kas London Eye oli tõesti nii sujuv ja turvaline, et ei turgutanud mu foobiat kuidagi või olen ma aastate jooksul nii palju vapramaks muutunud. Mõlemad stsenaariumid on üsna raskesti usutavad, aga kolmandat pole ma seni suutnud välja mõelda...

  • Ma palusin võõrast inimest, et ta minust pilti teeks.

    Ma ei räägi mitte kunagi võõraste inimestega, kui mul on vähegi põhjust seda mitte teha. Aga täna juhtus see kuidagi väga loomulikult. Ja mis on asja juures kõige uskumatum, on see, et ma pöördusin ta poole selleks, et ta saaks minust pilti teha. Kõik, kes on minuga kunagi reisil käinud, teavad ilmselt, et ma üldiselt ei kipu väga vaatamisväärsuste kõrval kaamerale naeratama, kuid täna olin ma lausa sellise protsessi algatajaks.

  • Selle asemel, et lükata tube'iga sõitmine nii kaugesse tulevikku kuni mu jalad mind enam ei kanna [mis oleks minu tavapärane käitumine], alustasin ma oma tänast hommikut ühe allmaasõiduga.

    Transport on üks mu suurimaid hirme üksi reisimise juures, sest ma olen sageli tähelepanematu või siis lihtsalt ei suuda keerulisi logistikasüsteeme läbi hammustada või ennast õigeks ajaks õigesse kohta organiseerida. Seetõttu on ilmselt loogiline, et minu ja tube'i suhte algus täna varahommikul oli võrdlemisi konarlik, kuid pärast esimest sõitu, mille võtsin ette Underground'i tipptunnil, tundsin ennast nagu põline londonlane ning kogu ülejäänud päeva liikusin juba iga vähegi pikema vahemaa rongiga.
Uued seiklused ootavad mind juba homme :) Millised need olema saavad, ei kujuta ette ka. Aga on suur tõenäosus, et Tom Hiddleston jõuab lõpuks oma elus selleni, et tal on au minuga ühes ruumis viibida. Huvitav kui pika osa oma elust ta seda hetke oodanud on?

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.

Kuidas minust sai mittetöötav inimene?