Sel suvel on olnud nii palju hüvastijätte ja liiga palju lahkumistundeid, millega hakkama saada, aga pühapäevase kolimisega tuli kõige selle hulka lõpuks ka üks rõõmus ja sõbralik "tere tulemast". Nüüd elangi oma uues kodus ja kuigi ma tahan kogu aeg rääkida, mida kõike mul on vaja Tartus ja Tähes teha (harjumuse jõud!), on Tallinn ja Killu juba päris kodused. Pean tunnistama, et Killu on üllatavalt ruttu üllatavalt hubaseks saanud. Võib-olla on küll asi selles, et ma pole siin veel lihtsalt piisavalt kaua üksinda viibinud, aga meie ühine algus on seni hea olnud. Ma ei saa ju külalistele öelda, et ärge tulge, kui nii tore on näha kõikide rõõmsaid nägusid, kui nad mu koduuksest sisse astuvad.

---

Täna küsiti minult koduga seoses hoopis teistusuguseid küsimusi kui tavaliselt. Selle asemel, et uurida, kui suur korter mul on, kas sellel on rõdu ja mitmendal korrusel see asub, küsiti mult täna, kas ma olen oma uue pesaga rahul, kas see on parem kui Tähe ja millised mu naabrid on. Hetkeks oli asi all about me ja mu kodu, mitte lihtsalt selle maja ja korteri kohta, kus ma viibin. Esimese hooga ei osanud ma selliste küsimuste peale midagi öeldagi, sest ma olen harjunud vastama kindlate faktidega, mitte oma arvamusega, aga kui ma olukorra üle hetkeks järgi mõtlesin, oli kõik hästi ja veel paremgi ning küsija sai oma vastused.

---

Nüüd jääb veel üle paari mööblijuppi oodata, viimased asjad lahti pakkida ja järgmisest nädalast tööinimese elu alustada. "Kõik on uus septembrikuus" pole veel mitte ühelgi septembril nii reaalne tundunud. Aga ma olen praegu võrdlemisi positiivselt meelestatud. Ma kartsin palju depressiivsemat õhkkonda, aga õdevenda ja sõbrad aitavad mul väga ilusti linnaellu sisse sulanduda.

Kommentaarid

  1. Mis Tallinnas nii põnevat, et Sa Tartu maha jätma pidid?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Asi ei olnudki nii palju selles, et mis Tallinnas oli, vaid pigem selles, mida Tartus polnud.
      Kuigi mulle meeldib väga bussiga sõita, siis selles elamine pole üldse nii lõbus. Ma tahan olla kodukootud ja mitte sõita iga nädal Eesti ühest otsast teise. Mulle meeldib, et suurem osa mu olulistest inimestest on käe-jala juures ja et mul on töö, mida saab teha rohkem kui paar tundi nädalas. Tallinn oli mu jaoks lihtsalt mugavam variant.

      Tartu on mu esimene armastus nii või naa, aga see oli juba sinna kolides teada, et ma sinna igavesti (loe: üle 3-5 aasta) pidama ei jää.

      Kustuta
  2. Mulle tundub, et minu sõbrad tõestavad mulle, et Tartusse saab jääda. Tartu on äge, aga nagu Sa ütlesid, et asi on selles, mida seal ei ole...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No just! Kui mul oleks olnud punt inimesi, kelle pärast jääda, siis see oleks täiesti mõeldav olnud. Aga kui Tartus on kaks inimest ja Tallinnas kogu maailm, siis see otsus polnud väga keeruline. Pluss ma olen endalegi imestuseks avastanud, et ma sobin mõlemasse linna.

      Kustuta
  3. Wordpress annaks mulle kohe teada, et Sa oled kommenteerinud mu kommentaari, aga siin pean ma ise luurel käima. Millal Sa kolid? :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi, kallis Miku, ei koligi! Wordpressis on mul teised jutud, aga blogspot on minu blogijakarjääri algus ja ajalugu, sellist tüüpi blogiga jään ma siia forever. Mulle meeldib kui basic blogspot on. Wordpress on fäänsimate asjade jaoks kui minu heietused mittemillestki. :D

      Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Bi-normal.

2020: The year of Jumanji